Global Mercy Ship tot mai aproape de pornirea in prima sa misiune în 2022

Global Mercy Ship tot mai aproape de pornirea in prima sa misiune în 2022
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Global Mercy Ship tot mai aproape de pornirea in prima sa misiune în 2022

( MI News Network ) Sharp NEC Display Solutions, un lider global pe piața proiectoarelor și a afișajelor, împărtășește entuziasmul lansării anticipate a Global Mercy®, cea mai nouă navă de la Mercy Ships. Sharp/NEC și-a unit forțele pentru prima dată cu Mercy Ships printr-o donație de echipamente în 2017, care a inclus cele mai noi […]

( MI News Network )

Sharp NEC Display Solutions, un lider global pe piața proiectoarelor și a afișajelor, împărtășește entuziasmul lansării anticipate a Global Mercy®, cea mai nouă navă de la Mercy Ships. Sharp/NEC și-a unit forțele pentru prima dată cu Mercy Ships printr-o donație de echipamente în 2017, care a inclus cele mai noi afișări de format mare, monitoare de computer și proiectoare.

Acum echipata cu echipamente vitale care îi vor ajuta în misiunea , nava a sosit în Anvers, Belgia, unde are loc dotarea și instalarea tehnologiei de comunicare și asistență medicală.

Mercy Ships este o organizație internațională caritabila care folosește nave spital pentru a efectua intervenții chirurgicale și încearcă să ajute la dezvoltarea capacității și sistemelor de asistență medicală pe termen lung in tarile din Africa in special.

Global Mercy este cea mai mare navă spital din lume, construită special, avand capacitatea de a dubla mai mult decât abilitățile chirurgicale și de antrenament ale Mercy Ships și este concepută pentru a oferi îngrijiri medicale transformatoare de clasă mondială.

Pe lângă monitoare și proiectoare care urmează să fie instalate pe toată nava, donația de echipamente Sharp/NEC a inclus și un perete de afișaje în sala de antrenament de simulare, un instrument care va ajuta la furnizarea de educație esențială pentru asistente, medici, chirurgi și alți furnizori de servicii medicale. in jurul lumii.

In vara aceasta reprezentantii ONG Mercy Ships au preluat nava spital de la santierul naval. Dupa acest eveniment nava a trecut in faza de dotare cu echipament medical specializat. In momentul in care se va finaliza aceasta faza nava va pleca in prima sa misiune la inceputul anului 2022 in Senegal.


Distribuie articolul