Gluma înghițită de conspiraționiști: „Cipul din vaccin e format din 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5G intră la stânga pe INPUT. Așa te controlează ei“

Gluma înghițită de conspiraționiști: „Cipul din vaccin e format din 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5G intră la stânga pe INPUT. Așa te controlează ei“
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Gluma înghițită de conspiraționiști: „Cipul din vaccin e format din 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5G intră la stânga pe INPUT. Așa te controlează ei“

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Odată cu startul campaniei oficiale de informare a Guvernului în privința vaccinării anti-Covid, în România a început și o altă campanie – aceea a conspirațiilor și a fake-urilor. Începând din 18 decembrie, publicul a fost literalmente “bombardat”, pe Facebook, cu filmulețe și texte în care se anunță Apocalipsa, venirea Satanei […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Odată cu startul campaniei oficiale de informare a Guvernului în privința vaccinării anti-Covid, în România a început și o altă campanie – aceea a conspirațiilor și a fake-urilor. Începând din 18 decembrie, publicul a fost literalmente “bombardat”, pe Facebook, cu filmulețe și texte în care se anunță Apocalipsa, venirea Satanei sau pur și simplu instaurarea dictaturii mondiale prin administrarea vaccinului.

Unele mesaje sunt pregătite îndelung, altele sunt infantile. Altele sunt scrise pur și simplu în glumă de persoane care vor să se distreze pe seama conspiraționiștilor. Dar, în mod surprinzător, chiar și poantele devin, pe grupurile antivacciniștilor și ale conspiraționiștilor, „dovezi” ale planului diabolic.

Un text, cel mai probabil pamflet, publicat de cineva în urmă cu o zi a devenit aproape instantaneu viral, fiind distribuit de mii de oameni în doar câteva ore. Mulți l-au share-uit ca să se amuze, dar și mai mulți l-au crezut și l-au preluat pentru a-și alerta cunoscuții asupra pericolului iminent.

“Dezvăluirea” pleacă, bineînțeles, de la ideea că vaccinul conține CIP-uri activate prin antenele 5G care vor transforma oamenii în zombie.

Ca să fie totul clar, diabolica uneltire a fost demascată de specialiștii patrioți ruși, care “au reușit să scoată nanocipuri din vaccinul Pfizer”. Și, cum regimul Putin se știe că este foarte iubitor de oameni și susținător al libertății popoarelor, acest secret a fost făcut public, împreună cu “schema de funcții”!

„Comenzile BASS și TREBLE ajustează instrucțiunile pe care le poți auzi în cap. Controlul VOLUM este utilizat pentru puterea generală a cipului, care este uneori sensibilă la frecvența de vibrații personale, depinde dacă vă aflați în stadiul de fericire sau generozitate sau tristețe“

Citiți un text halucinant, care ar trebui să stârnească zâmbete, dar care – în mod surprinzător – a găsit un număr uriaș de receptori foarte interesați de subiect și care au distribuit mai departe “avertismentul”.

AVERTISMENT – VACCIN

Rușii au reușit să scoată nanocipuri din vaccinul Pfizer și au publicat o schemă cu funcții! Te voi plimba prin toate în scurt timp.

Cipul este format din doar 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5 G intră la stânga pe INPUT. Așa te controlează ei.

Puterea se face prin căldura corpului și toate părțile sunt conectate la tensiunea respectivă. Semnalul este procesat în primul procesor cu un filtru de frecvență și tranzistor, care îl întăresc.

Semnalul crescut continuă să meargă către un alt procesor care controlează MT-2 GAIN sau cât de mult impact va avea asupra psihicului tău. Acest control este variabil și îl poate consolida sau reduce la dorință. În înregistrarea originală se spune că acea parte are, citez: ′ ′ O sumă nesfântă de câștig ”, ceea ce este foarte rău.

Diodele de silicon controlează energia electrică pe care o permit să activeze virusul în vaccinuri, după care totul trece printr-o altă fază de întărire a semnalului și filtrare a influențelor externe – astfel împiedică medicii să-ți detecteze cipul cu scanere, ascunzandu-l literalmente. TL072 este un procesor foarte scump și este utilizat în special în scopuri militare, nu îl puteți obține decat printr-un credit ipotecar sau cam așa ceva.

Comenzile BASS și TREBLE ajustează instrucțiunile pe care le poți auzi în cap, fiecare bărbat este diferit și, în funcție de faptul dacă ești femeie sau bărbat, poate solicita ajustarea frecvenței. Acesta este, de asemenea, un control FreQ de 5 G, care mișcă controlul central pentru un „impact” mai puternic în cazul în care sistemul imunitar este extrem de puternic.

Controlul VOLUM este utilizat pentru puterea generală a cipului, care este uneori sensibilă la frecvența dvs. de vibrații personale, depinde de faptul dacă vă aflați în stadiul de fericire sau generozitate sau tristețe.

OUT introduce toxinele de detoxifiere în corpul dvs. ca subproduse ale funcționării cipurilor.

Veți observa că există și control FOOTSWITCH pe grafic, acesta servește pentru a se ascunde in diferite părți ale corpului în timpul mișcării zilnice, recunoscând punctele de presopunctură pe picior.

S-au gândit la toate, dar nu au contat pe oameni buni din întreaga lume!

SUFICIENT PENTRU SMART!“.


Distribuie articolul