Prima nava transportator de hidrogen lichefiat din lume a fost adăugat la registrul societatii de clasificare ClassNK

Prima nava transportator de hidrogen lichefiat din lume a fost adăugat la registrul societatii de clasificare ClassNK
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Prima nava transportator de hidrogen lichefiat din lume a fost adăugat la registrul societatii de clasificare ClassNK

( MI News Network ) Societatea de clasificare ClassNK a adăugat în registrul său primul purtător de hidrogen lichefiat din lume, construit de Kawasaki Heavy Industries (KHI). Hidrogenul este o energie curată care nu emite CO2 atunci când este ars. Utilizarea hidrogenului este de așteptat să se extindă la nivel mondial și se fac eforturi […]

( MI News Network )

Societatea de clasificare ClassNK a adăugat în registrul său primul purtător de hidrogen lichefiat din lume, construit de Kawasaki Heavy Industries (KHI). Hidrogenul este o energie curată care nu emite CO2 atunci când este ars.

Utilizarea hidrogenului este de așteptat să se extindă la nivel mondial și se fac eforturi pentru a construi un lanț de aprovizionare pentru a realiza o Societate a Hidrogenului. Suiso Frontier este primul purtător de hidrogen lichefiat din lume, construit de KHI, membru al Asociației de Cercetare a Tehnologiei de Aprovizionare a Lanțului de Energie cu Hidrogen fără CO2 (HySTRA).

Hidrogenul este lichefiat la o temperatură extrem de scăzută de -253 de grade Celsius și prezintă pericole precum inflamabilitatea, permeabilitatea și multe altele. Pentru a contribui la transportul maritim sigur al hidrogenului, care necesită măsuri intensive de manipulare, în 2017 societatea de clasificare ClassNK a publicat „Orientările pentru transportatorii de hidrogen lichefiat” care descriu cerințele de siguranță bazate pe Recomandările provizorii ale OMI pentru transportul hidrogenului lichefiat în vrac.

Pentru structura corpului Suiso Frontier, mașinile, echipamentele de bord, materialele etc. ClassNK a finalizat inspecțiile prescrise în conformitate cu regulile sale de clasă și „Orientările pentru transportatorii de hidrogen lichefiat” și a adăugat nava în registrul său la 3 decembrie 2021.

ClassNK va sprijini continuu exploatarea în siguranță a navei prin sondaje în serviciu, utilizând în același timp cunoștințele și experiența dobândite din sondajele viitoare pentru a-și menține ghidurile la zi și contribuind la stabilirea standardului internațional adecvat, lucrând astfel la implementarea socială a hidrogenului. transport.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta