Clotilde, despre diamantele de 2 milioane euro ale PSD-istului Tudorache: „A furat… dar a si patit!”

Clotilde, despre diamantele de 2 milioane euro ale PSD-istului Tudorache: „A furat… dar a si patit!”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Clotilde, despre diamantele de 2 milioane euro ale PSD-istului Tudorache: „A furat… dar a si patit!”

( Ioana Hurdea – politica –  AK-24 ) Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a comentat amuzata informatia ca diamantele confiscate de la PSD-istul Daniel Tudorache valoareaza aproximativ 2 milioane de euro. „2 milioane de euro. Atat valoreaza diamantele confiscate de la un pesedist, ce nu poate justifica detinerea lor. Dar care acuza – sustinut de […]

( Ioana Hurdea – politica –  AK-24 )

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a comentat amuzata informatia ca diamantele confiscate de la PSD-istul Daniel Tudorache valoareaza aproximativ 2 milioane de euro.

„2 milioane de euro. Atat valoreaza diamantele confiscate de la un pesedist, ce nu poate justifica detinerea lor. Dar care acuza – sustinut de colegii sai de partid si de pseudo-jurnalistii celui mai urmarit post tv – ca alegerile pe care le-a pierdut in 2020 ar fi fost trucate. E vechea poveste in care hotul striga hotii…”, a scris Cristian Preda, fosr europarlamentar, pe Facebook.

„A furat… dar a si patit!”, a comentat Clotilde Armand.

Surse judiciare citat de G4Media au anuntat joi ca procurorii DNA au intrat in posesia expertizei  privind bijuteriile si diamantele ridicate in dosarul de coruptie al fostului primar din Sectorul 1 al Capitalei, Daniel Tudorache. Aceste sunt autentice si valoarea aproximativ 2 milioane de euro.

Ancheta este aproape de final, au precizat sursele pentru G4Media.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), a respins, la inceputul lunii octombrie, plangerea lui Daniel Tudorache impotriva ordonantei DNA prin care s-a decis inclusiv confiscarea diamantelor si bijuteriilor care apartin sotiei sale, Adina Tudorache. Diamantele au fost achizitionate din bani obtinuti prin acte de coruptie, considera DNA.


Distribuie articolul