Liberalii din Iași vor alianță cu USR PLUS la primărie și oferă un post de viceprimar

Liberalii din Iași vor alianță cu USR PLUS la primărie și oferă un post de viceprimar
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Liberalii din Iași vor alianță cu USR PLUS la primărie și oferă un post de viceprimar

( Redacția  – G4Media.ro ) Filiala municipală a PNL Iaşi a decis să înceapă negocieri cu USR PLUS pentru formarea unei majorităţi în Consiliul Local. Liberalii au votat în conducerea filialei decizia de la da alianței USR PLUS un post de viceprimar, scrie Ziarul de Iași. Negocierile cu USR PLUS vor fi duse de Mihai […]

( Redacția  – G4Media.ro )

Filiala municipală a PNL Iaşi a decis să înceapă negocieri cu USR PLUS pentru formarea unei majorităţi în Consiliul Local. Liberalii au votat în conducerea filialei decizia de la da alianței USR PLUS un post de viceprimar, scrie Ziarul de Iași.

Negocierile cu USR PLUS vor fi duse de Mihai Chirica, potrivit sursei citate.

Liberalii ieşeni au hotărât sâmbătă să demareze discuţii imediate cu USR PLUS pentru formarea unei alianţe locale, după ce în ultimele săptămâni au existat atacuri între liderii celor două tabere. BPL al PNL Iaşi a decis ca negocierile cu USR-PLUS să înceapă în cel mai scurt timp, urmând ca până pe 15 martie primarul Mihai Chirica să prezinte filialei Iaşi a PNL rezultatele negocierilor.

Biroul Politic Local (BPL) al PNL Iaşi a stabilit sâmbătă să demareze negocieri cu USR PLUS pentru susţinerea în comun a proiectelor de investiţii importante pentru Iaşi, dar şi pentru participarea USR PLUS la guvernarea locală. Mai mult, Alianţa USR PLUS este invitată să desemneze unul dintre viceprimarii municipiului, celălalt post de viceprimar urmând a fi ocupat de către liberalul Daniel Juravle.


Distribuie articolul