Mutatiile virusului cred ca le-a dat ideea celor de la PSD si PNL sa se transforme intr-o noua tulpina pe nume USL2.

Mutatiile virusului  cred ca le-a dat ideea celor de la PSD si PNL sa se transforme intr-o noua tulpina pe nume USL2.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Mutatiile virusului cred ca le-a dat ideea celor de la PSD si PNL sa se transforme intr-o noua tulpina pe nume USL2.

 Politicienii nostri sunt acuzati mereu de populism. Adevarul ca masuri populiste se iau peste tot in lume, nu doar la noi. Populismul este cel care aduce voturi si se stie ca voturile sunt viata partidelor. Totusi exista mari diferente intre noi si ei. La ei in vest datorita faptului ca populatia este matura politic si […]

 Politicienii nostri sunt acuzati mereu de populism. Adevarul ca masuri populiste se iau peste tot in lume, nu doar la noi. Populismul este cel care aduce voturi si se stie ca voturile sunt viata partidelor. Totusi exista mari diferente intre noi si ei. La ei in vest datorita faptului ca populatia este matura politic si are discernamant si spirit civic, masurile populiste sunt inteligente si de bun simt. La noi populism inseamna sa faci pe placul unui Dorel cu un IQ destul de scazut, un Dorel in mare parte analfabet functional si fara discernamant, un Dorel paranoic si consumator de teoriile conspiratiei.

Din pacate am ajuns astazi in momentul in care democratiile cu traditie sunt la momentul resetarii. Consider ca este greu pentru mai marii acestei lumi sa inceapa cucerirea stelelor cu o populatie obosita, batrana si depresiva. O populatie care vrea tot mai multe drepturi, nefiind dispusa sa ofere mai nimic in schimb. Roata timpului se invarte, indiferent de ce gandim sau simtim.

Sincer cred ca noi, romanii, ne meritam soarta, de 32 de ani tara aceasta nu are nici cap si nici coada, tocmai in epoca calculatoarelor cand totul ar trebui sa mearga snur, noi ne ambitionam sa lucram inca cu abacul si conducatorii nostri sa fure si mai aprig. Gandind la Covid ma intreb daca mutatiile virusului nu le-a dat ideea celor de la PSD si PNL sa se transforme intr-o noua tulpina, mai virulenta si mai devastatoare pentru popor.


Distribuie articolul