Urmatorul pas posibil si previzibil ?

Urmatorul pas posibil si previzibil ?

Adrian Nastase, acum dupa reabilitare si dupa o posibila modificare a Constitutiei, va fi sau nu candidatul la Presedintia Romaniei  in 2024, din partea celor de la PSD ?  PSD prin intentia de a modifica Constitutia transformand functia de Presedinte a Romaniei  intr-una simbolica cred ca si-a gasit candidatul ideal la aceasta functie in persoana […]

Adrian Nastase, acum dupa reabilitare si dupa o posibila modificare a Constitutiei, va fi sau nu candidatul la Presedintia Romaniei  in 2024, din partea celor de la PSD ?

 PSD prin intentia de a modifica Constitutia transformand functia de Presedinte a Romaniei  intr-una simbolica cred ca si-a gasit candidatul ideal la aceasta functie in persoana lui Adrian Nastase, proaspat reabilitat de ICCJ. Acum ca are dreptul de a fi ales in Parlament nu vad de ce PSD-ul nu ar profita de experienta si diplomatia acestuia.

Daca le va reusi “fenta” cu modificarea Constitutiei, viitorul Presedinte al Romaniei va fi ales de catre Parlament unde PSD viseaza sa aiba in 2024 peste 40%. Modificarea Constitutiei si alegerea viitorului Presedinte al Romaniei de catre Parlament sta in satisfacerea doleantelor celor de la UDMR, care sunt destul de complexe si complicate.


Distribuie articolul